Air Force 1 Classic Lowair force one lowDunk Shoes For Womennike air max 95nike sb dunkLeBron VIIchristian louboutin saleDunk SB Highcheap christian louboutintory burch salelebron james shoes
Deketelaere en Partners

   Hammams

Hamma schemaLux ElementsMozaïek

Een Turks stoombad bij u thuis? Door middel van het opwekken van stoom waarvan de vochtconcentratie hoger is dan de concentratie aan de opperhuid, vormt zich een dun waterlaagje op het huidoppervlak. Door dit laagje gaat het lichaam opwarmen. Door de stoom en de warmte worden o.a. de bloedsomloop en de lymfeklieren gestimuleerd. Via transpiratie wordt het lichaam gereinigd. Daarnaast is het ook een weldaad voor de luchtwegen en kan het ook uitstekend gecombineerd worden met aromatherapie.

Lux elements

Voor het plaatsen van hammams maken wij gebruik van prefabelementen van ’Lux Elements’. Deze bouwonderdelen zijn uitermate geschikt als basis voor o.a. afgeronde zitbanken. Alle delen en wanden kunnen dan naar eigen smaak afgewerkt worden met mozaïekmatten. Op deze manier kan de hamma eenvoudig aangepast worden aan de beschikbare ruimte.