Air Force 1 Classic Lowair force one lowDunk Shoes For Womennike air max 95nike sb dunkLeBron VIIchristian louboutin saleDunk SB Highcheap christian louboutintory burch salelebron james shoes
Deketelaere en Partners
Groep Deketelaere: Contacteer Ons

Groep Deketelaere
Gistelsteenweg 83
8490 Varsenare
Tel 050 38 84 14
Fax 050 39 28 79
info@groepdeketelaere.be

Bedrijf

Bouwen en Verbouwen met Deketelaere

Bouwen en verbouwen met verschillende aannemers kan voor heel wat herrie zorgen. De één moet wachten op de andere... Maar met wachten verliest u kostbare tijd, én geld. Wie met totaalinrichting Deketelaere uit Varsenare in zee gaat, zal dat probleem niet hebben. Zowel in verbouwingen als in de inrichting van nieuwbouw beheersen deze vakmensen alle disciplines van keukenmeubilair over verwarming en dakwerken tot elektriciteit en het comfortabele domoticasysteem Vantage... Hun kijkwoning annex kantoren en huis langs de Gistelsteenweg is hiervan het bewijs.

Comfort op maat!
Totale interieur- en handelszaakinrichting.
Van klassiek tot modern design.Historiek van onze bedrijven

Deketelaere Partners Totaalinrichting BVBA werd opgericht in 1993 door Patrick Deketelaere en Wim de Paepe. Het bedrijf verzorgt hoofdzakelijk de totaalrenovatie en de inrichting van gebouwen. Vooral de betere woning en hotels behoren tot het cliënteel, maar ook de overheid kunnen wij tot onze klanten rekenen. Het heeft een eigen ontwerp- en coördinatiebureau dat instaat voor de opvolging van elk project, van A tot Z. Daarnaast is het ook actief in de handel in meubels. Wij hebben de exclusieve verdeling voor JORI zitmeubilair ten behoeve van de projectmarkt en een joint venture met de firma Git’Sit uit Gent.

Website
www.stardekk.be
Document
download PDF